CLOSE ✕
Solliciteer!
Neem een kijkje op onze website & solliciteer voor een nieuwe uitdaging!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Er ging iets mis, probeer het nogmaals.

OVER DE COMPAGNIE

Gegroet!

Allereerst onze pet af en een welgemeende SOLIDIER ‘groet’: welkom op ons TEAM platform!

Deze website heeft als doel om alles wat rond ons team speelt in de spotlight te kunnen zetten! Hier vind je dus de meest recente nieuwtjes terug over onze manschappen, openstaande posten en vacatures alsook verhalen van en voor onze troepen en elite-eenheden over events, teambuildings, ...

Onze oorsprong?

De Solidiers is een afgeleide van SOLID BINNENDEUREN, de organisatie waarmee we naar buiten komen, maar dan gespecifieerd rond het team errond. Solid is een fabrikant distributeur in het segment binnendeuren, actief op zowel de professionele (www.solid-pro.com) als doe-het-zelf markt (www.solid-diy.com). Voor alles wat te categoriseren valt onder der noemer 'binnendeuren en toebehoren' kan je hier terecht.

Met meer dan 20 jaar ervaring, kunnen we beroep doen op een gerenommeerde reputatie, want wij stellen dagelijks alles in dienst om onze klanten en partners zo maximaal en efficiënt mogelijk verder te helpen, als team weten we dat onze successen voortvloeien uit de successen van onze klanten.

Wij opereren vanuit ons hoofdkwartier te Brugge, waar we zowel onze kantoren gevestigd hebben als magazijnen en toonzaal. Het verhaal rond de Solidiers is dus onze eigen manier om alle mensen, werkzaam binnen de organisatie, een unieke plaats te geven binnen het team, binnen onze compagnie.

"It all comes down to the mind, and we got our minds set"

Waarom compagnie?

De term compagnie slaat enerzijds op de officiële term die gebruikt wordt om een onderdeel binnen het leger aan te duiden, tot daar het ‘saaie’ gedeelte.

Uiteraard houden wij het niet té sober, maar dient in ons geval de term compagnie als synoniem voor ‘goed gezelschap’. Een groep mensen die iets gemeen hebben, mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Mensen die met en voor elkaar hun strepen willen verdienen, en dit alles in de best mogelijke omstandigheden met aandacht voor het menselijke aspect.

Het verhaal achter de SOLIDIERS

Niet enkel omwille van het feit dat de term ‘Solidier’ nauw aansluit bij de statutaire benaming, maar ook omdat sommige kenmerken van militairen, enorm dicht aanleunen bij die van ons huidig team. Namelijk plichtsbesef, respect, kameraadschap, loyaliteit, integriteit, uitmuntendheid, onbaatzuchtige inzet en ga zo maar door.

Wij zoeken geen teamleden die zomaar 'blindelings' volgen, wel mensen die 'blindelings' durven en willen vertrouwen op elkaar. Waar wij wél het verschil maken, is door een leerrijke en passende werkplek te creëren voor ál onze rekruten waar tijd en ruimte is voor eigen inbreng, die ook geapprecieerd wordt.

Onze SOLIDIER waarden

Onze GRIPS waarden zijn niet weg te denken bij Solid, ze vormen tevens de rode draad bij onze manier van werken. Neen, dit zijn geen ‘loze’ woorden op papier die geen vervolg kennen, ontdek zelf hoe wij deze waarden in de praktijk omzetten.

Groei: we want to  grow asindividuals, as professionals and as a company. Fail forward.
Respect: we respect  and trust each otherso that we can communicate openly.
Integriteit: we do what  we say and saywhat we do.
Passie: we believe  in doing what youenjoy doing.
Solidariteit: we know  that we need eachother.

Bouwen aan onze missie & visie

Naast onze doelen om te bouwen aan een team dat zichzelf kanzijn in het werkveld, zijn wij ook druk in de weer om onze missie en visie terealiseren.

Wij willen namelijk de woonkwaliteit én veiligheid van Belgische gezinnen en bedrijven optimaliseren met vernieuwende en mooi ogende deurinnovaties. Daarom willen wij tegen 2025 meer dan 100.000 klanten van kwalitatief betere deuren voorzien.

Doorheen deze zoektocht proberen wij het groeipotentieel van onze mensen zo maximaal mogelijk te houden om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te kunnen betekenen voor onze klanten, partners en onze mensen zelf.

JOIN OUR COMPAGNY
SOLLICITEREN
BACK TO SOLIDINTL.COM