CLOSE ✕
Solliciteer!
Neem een kijkje op onze website & solliciteer voor een nieuwe uitdaging!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Er ging iets mis, probeer het nogmaals.

Teambuilding 2022

Joke
|
Teambuilding
|
Feb 13, 2023
Joke
Joke waakt over alles wat zich op ons hoofdkwartier afspeelt.

Op vrijdag 8 juli 2022 gingen wij samen met ons volledig team richting De Kijkuit (Beernem) n.a.v. onze geplande teambuilding. Hieronder volgt een korte samenvatting en enkele sfeerbeelden die tonen dat deze dag meer dan geslaagd was!

Spectaculair op z'n Schots!

Verschillende Schotse clans namen het tegen elkaar op tijdens de Highland games. Met een authentieke kilt, ruige fysieke kracht en strategische samenwerking strijden we om meer dan de eer alleen. Om elkaar met gelijke wapens te bestrijden verdeelden we de groep met gelijke krachten en behendigheid.

Op het einde van de activiteit werden de ultieme krijgers gehuldigd. Je team hard naar de overwinning brullen is aangeraden! Het doel? Actief vermaak en een hoge amusementswaarde met ontspannen groepsgevoel als resultaat. Geslaagd dus!

BBQ & Lunch

Wat is een teambuilding zonder uitgebreide lunch, nota bene onder een stralende zon! Alles wat nodig is om er een geslaagde teambuilding van te maken kwam op tafel.

Na een korte siesta, werden we klaargestoomd om aan deel twee van onze teambuilding deel te nemen.

Lasershooting

Gewapend met een spitfire lasergeweer namen we het in twee teams tegen elkaar op. Elkaar bekampen in meerdere sessies en formules in het bos. 

Perfecte combinatie van communicatie, tactiek, mikken en schuilen. Zalige activiteit als afsluiter van onze teambuilding dag!

Recent Blog Posts

JOIN OUR COMPAGNY
SOLLICITEREN
BACK TO SOLIDINTL.COM